Ty

Ty

Anotace: co pro mě jsi...

Když setkají se naše oči,
tvůj úsměv a tvůj smích,
mé srdce láskou poskočí,
je to pro něj velký hřích.
Když jdeš do třídy k nám,
svět se náhle kolem točí,
jenom tebe v očích mám,
jsi mého srdce kočí.
Ale ty to nechceš chápat,
chci polibek ti teď dát,
asi budu ve tmě tápat,
abych s tebou se mohla smát.
Působíš mi bolest v srdci,
třese se mi noha, ruka,
v hlavě se mi vrtaj krtci,
jsou to dosti silná muka.
Přemýšlím i nad smrtí,
použít pistol, oprátku či jed?
Myšlenky a sny mě drtí,
prosím, přijď na pomoc hned…
Autor H.I.L., 10.03.2011
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jiko, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí