Ušetřím na vztazích

Ušetřím na vztazích

Anotace: předstírat nezájem je super! ... :/

Nízká spotřeba citů
je fenoménem posledních let
Tak co zahojí rozkousaný ret?
Mě v apatickém krytu?

Přece nepřiznám po čem prahnu
že je to láska, kterou odmítám
Schopnost milovat je zabitá!
Ve špatných rukou vždycky zahnu

Jak chtěla bych víc!
Víš vůbec jak je mi
když vydechnu do tmy
A nesmím to říct

Vpíjím se do skryté tísně
která jde z bedniček na stole
Sama sebe stavím do role
té mažoretky z písně

"Vždyť holky jako ty pláčou jen po tmě..."
Autor Mareritt, 10.03.2011
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, Marcone, Sladkalu, Dreamer.Z
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí