Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: .

na nebi září hvězdy
každá je jeden sen
i já mam jeden snad splní se mi někdy
a probudím se v něm

v tom snu je krásná zahrada
a teplé slunce letní
však bez ovoce pro hada
to pravý ráj už není

je to sladké pokušení
chci přemoct svoji marnivost
jen síla ve mně dávno není
když podlehnu tak na věčnost

pak už není cesta zpátky
musím zůstat ve snu
na hvězdy jsem zatím krátký
nad jejích krásou žasnu.
Autor Verlain, 10.03.2011
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: modrá..., labuť, CULIKATÁ, Danga, Gabrielle, Marcone, Dreamer.Z, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí