Čo to je láska?

Čo to je láska?

Anotace: .. nadchla ma táto baseň..

Láska je túžba, ochutnať moju blízkosť,
láska je túžba, nebyť vias sám.

Láska je, keď cítiš úzkosť,
láska je, keď pusu na líce Ti dám.

Láska je anjel, čo Ťa pred zlým
chráni.

Láska je diabol, čo Ti srdce navždy
zraní.

Láska je Ti sľúbená, láska je, keď
si niekym ľúbená
Autor Bella Laura, 28.01.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí