Pět písmen

Pět písmen

Anotace: Jak popsat nepopsatelné? pokusila jsem se, nevyšlo, ale i přesto..

V duši hledala cosi,
prý něco, co se dneska strašně nosí.
Nenašla nic, tak to vzdala,
jaká to pro mě byla rána…
Ona však, jako jediná – nemilovaná,
hledajíc střípek lásky pochopila a odešla…
A když dveře světa za sebou zavřela,
Kdosi se postavil a šel za ní

Tomu se můj milý říká,
Láska na počkání
Autor Sajurii, 11.03.2011
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, anaH, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí