Hodina

Hodina

Anotace: .. raz som to niekomu napisala...

Nechcem lásku navždy,
iba chviľku krátku - milnú
v tú hodinu pravdy,
k Tebe sa chcem prilnúť.

Snáď to nie je vážne,
kedy začne ale plynúť?
City dokažu byť vlažné,
už aj idem zhynúť.

Hodiny odbili polnoc,
srdce prestalo mi znieť,
prečo volať o pomoc?
- Teba stále niet.
Autor Bella Laura, 28.01.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ten prvý verš by stál za úvahu a zbytok za poviedku.

28.01.2006 18:35:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí