"p*O*m*O*O*O*c"

"p*O*m*O*O*O*c"

Anotace: Nevím jak to bude na vás působit, bylo to ve mně a já se musela vypsat

Padám na kolena,
síla dochází mi, nemám ji,
plazím se po čtyřech,
mezi trny soužím se ...pomoc

dal jsi mi napít zkaženého vína
a vdechnout síru,
motající se sýpám tiše,
položil jsi mě blízko kříže...pomoc

utrpení a touha s tebou být je silnější,
a tak toužím...
přitom záchvěje paniky v sobě mám,
vše kolem já rozthám...pomoc

hořce brečím za světel svíček,
plameny šlechají mé tělo,
pálí to až horkostí se všechno chvělo,
trnu při pálení našich fotek...pomoc
Autor Gamy, 28.01.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak je dobře cítit tvoje zoufalství!

28.01.2006 19:46:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí