Můj vlastní žár

Můj vlastní žár

Anotace: už končí...

Dohořívá můj vlastní žár
všechno už skončilo
co bude dál?

Zhasl den
a noc láká
Chtěla jsem pusu
a Ty panáka...

Tolik let,co zbylo v nás
najednou zpráva...vzkaz

"Chybíš mi, jsi tak jiná"


Divíš se,není to má vina....

V myšlenkách chaos
už nevím co psát
Není to zloba
tak proč se bát...


možná,někdy..snad
zavolej,napiš,co a jak...
Autor Kett, 11.03.2011
Přečteno 372x
Tipy 21
Poslední tipující: Niky88, Zasr. romantik, hašlerka, Jiná, labuť, zenge, rezina, CULIKATÁ, Květka Š., Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak někdy ...
Tak se to vždy říká,
když láska navlékla kroj uprchlíka
ST

11.03.2011 15:42:00 | rezina

Vzdálená láska vyvolá stesk, ten udeří, jako blesk

11.03.2011 13:07:00 | Kars

Už jsem myslel,že dnes nic nedáš.
Nezklamala Kačka!!!!
A kouzelně nezklamala:-))))
S.T.!!!

11.03.2011 12:37:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí