Jarní ráno

Jarní ráno

Anotace: Doufám že už brzy zažiju se svou můzou to ráno ve skutečnosti, tak Jaro šup šup ať už jsi tady:-)

na kapkách rosy
sluneční paprsky tančí
když jdeme bosí
jen málo lásce stačí

lehneš si do trávy, do ranních paprsků
pak jen mé doteky tě na kůži hřejí
snad odpustíš mým dlaním, těch par něžných poklesků
v tu chvíli to jediné, me dlaně si přejí.

Jen lehce se dotýkat v ta místa tajná
kam smí nahlédnout jen slunce svit
jsi krásná jak Afrodite ta bohyně bájná
v tu chvíli posvátnou jen s tebou chci být.

chvíle co měří jen pár minut krátkých
letí tak rychle jak Amorův šíp
Chci zastavit čas a vrátit jej zpátky,
už vím že bez tebe mi nebude líp.
Autor Verlain, 11.03.2011
Přečteno 340x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, labuť, CULIKATÁ, Dreamer.Z, Květka Š., danav, Marcone, Gabrielle, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bude ale jaro..krása..

11.03.2011 13:47:00 | Květka Š.

Na jeře je to o "vlka":-))))
To ale nic nemění na tom,že je to moc krásné.
Krásně procítěné.S.T.

11.03.2011 13:11:00 | Marcone

Wauu :-))

11.03.2011 12:35:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí