Hvězdička

Hvězdička

Anotace: ...

Na obloze hvězdiček pár,
nade mnou pluje,
je to jak přehlídka nádherných dam,
nebe jimi překypuje.

Jedna jediná je hlídá,
není černá, ani bílá,
spíš jak barvu očí Tvých by měla.

Jak ten nejvzácnější drahokam,nad nimi svítí,
hlídač tisíců nádherných dam,
jen jednou z nich tak býti...

Abys mohl při mě stát noc celičkou,
Ty mým měsícem,
já Tvou hvězdičkou.

Sviť mi dál nad hlavou mou,
ať snáze projdu černou tmou.
A zaveď mě tam k vám,
na to nádherné nebe,
ať mohu být jednou z těch třpytivých dam,
jen hlídat tam budu já Tebe.
Autor Lenny, 11.03.2011
Přečteno 409x
Tipy 5
Poslední tipující: Kars, tato22, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak roztoužené.....hm....teda-S.T.:-)))

11.03.2011 13:09:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí