Lituji

Lituji

Anotace: nedus mě váháním

Kamenný výraz v očích tvých,
při hádkách snad už stých,
vydej se na cestu kde růže voní,
nedýchej růže z prachových polí,

Ironie? Tu nechci slýchat,
ale potřebuju tvou vůni dýchat,
tak nedus mě váháním , já tě prosím,
vždyť "snubní" kroužek stále na prstě nosím,

snad pochopíš cos nechápal,
že ten kdo odešel může stále milovat
a ty si mu šanci nedával,
však poučil se a teď chce litovat...

.................................(a já opravdu lituju)
Autor Gamy, 28.01.2006
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten kdo odchazi,neumi asi odpustit,stalose mi taky,odesel,nechtel se bavit uz o nicem,a stale rikal,Miluju te,ale nechci opakovat zase svoji chyby,nam jen zustava vspominka ...

14.11.2008 15:37:00 | magnolije

Někdy bývá pozdě litovat a kdo neodpouští neumí milovat.

28.01.2006 18:27:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí