Na piano někdo hraje

Na piano někdo hraje

Anotace: ...

Na piano někdo hraje
v dáli v temnu hudbu snů
na ramena mi pokládáš
vlasy plné polibků

Hledíš v dáli bezútěšně
slza stéká po tvářích
hledáš hvězdy na obloze
třeba tvá se rozzáří

Šeptáš slova která pálí
já tě svými konejším
zpívám ti a hladím skráně
spílám těm dnům někdejším

Na piano někdo hraje
v dáli tam kde svítá
víme že v té melodii
je naše láska skrytá
Autor Dreamer.Z, 11.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: danav, Emmelia, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Descardea, Kars, rezina, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ať hrají dál
ST

11.03.2011 17:36:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí