Miluji

Miluji

Anotace: Miluji... Lenku B.

Miluji Tvoje nádherné jméno,
miluji Tvůj sametový hlas,
miluji Tvé překrásné oči,
dívám se do nich zas a zas.

Miluji Tvé nesmělé dotyky,
miluji Tvůj horký dech,
miluji Tvé vřelé objetí,
příjemný mráz běhá mi po zádech.

Miluji Tvá milostná slůvka,
miluji Tvé krásné eSeMeS,
miluji Tvé kokosové vlasy,
láska Tvá mě vynáší do nebes.

Miluji Tvůj úžasný smích,
miluji když mě držíš za ruku,
miluji Tvé sladké polibky,
bez Tvé lásky šťastný nebudu.
Autor jax, 12.03.2011
Přečteno 513x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, come-past, Kars, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když ji miluješ, není co řešit :-)

12.03.2011 22:40:00 | jax

Tak to je milování až k zbláznění :-)

12.03.2011 22:35:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí