Ze stran v zápisníku

Ze stran v zápisníku

Anotace: Čtěte jedním dechem, dodržujte interpunkce a nehleďte na to oddělení veršů - je jen pro zvýraznění pauzy - nenapadlo mě, jak lépe to provést :)

Sbírka: V záblescích

Jak jsi mě našla? Věru,
sám nevím, ze kterého směru
jsi přišla a vlastně ani jak.
Bylo to v létě, na polích kvetl mák
a jeho červeň ladila ti k pleti.
Jistě vím, že počítat do pěti
bych v tu chvíli stejně nedoved.
Vonělas jak čerstvý lesní med
a stejně sladký i tvůj úsměv byl.
Stala ses sluncem všech mých chvil -
a že od té doby spoustu jsem jich prožil...

Bylas to ty, kdo mi tuto báseň složil;
já jen přepsal si ji na památku,
abych nezapomněl ani jednu řádku -
vždyť v každém slově tebe celou mám!
Tak s tebou, šťasten, usínám.
Autor free.poet, 12.03.2011
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, psala se tak nějak sama :)

13.03.2011 15:55:00 | free.poet

Ty jó, mně se moc líbí, jak je napsaná.Fakt pěkná!

13.03.2011 12:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí