Ach, ti muži!!!

Ach, ti muži!!!

Anotace: S nimi to nejde a bez nich také ne!

Sbírka: Pokřťěné pannenskou krví a přikryté peřinkou z mlhy

Slza zkrápí duši mou, bolavou,
Paprsek světla prosvítá trnavou,
Bolestí oči přivírám, usínám,
A muže tímto navždy proklínám!
Jste důvodem žití a smutku,
Stejně jak štěstí a radosti, vskutku.
Dokážete pohladit, potěšit, štěstí dát,
Ale i bolestí naplnit a lásku brát.
Nedokáži se ubránit lásce k Vám,
A lichotky napjatě poslouchám,
Srdce zmatené je skoro hned,
A do něj pak pomalu kapete jed,
Otrava rychle hluboko proniká
Za chvíli zbyde zas jen ta vzpomínka
Na čas štěstí, něhy a lásky,
Okolo vás už běhají jiné krásky
Já usínám zde sama zhrzená a zlá
Ale přesto všechno zůstávám stále jen tvá
Autor terrysek, 13.03.2011
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Bona, Marcone, CULIKATÁ, HarryHH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S.T.
Je nás moc a přitom málo:-)))
Ale nikdo z nás kamenem nehodíme.
Kde je pravda vskutku nevíme.
Ni muži,ni ženy.

13.03.2011 14:51:00 | Marcone

Jsem tvůj ...
tak duši moji opatruj
a čerta na tom změní
tvé hloupé pobláznění

Čekáním uondám tě
a až poznáš mé klady
pošlu tě já zas k vodě
když dnes ti není rady ...

****/ chlapů je jako much
... tak proč strácet čas a nervy,
když život nepočká

13.03.2011 02:46:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí