..mnohá poprvé..

..mnohá poprvé..

Anotace: věnovaná -M- / psaná v době africké odluky...:)

Přepad´mě splín…
A hlavou projela mi mnohá „poprvé“

/ možná, že příčinou byla ta degustace vín
odraz těch rubínových kapek od krve
tvořící okna v stěnách skleněného sevření… /
°
…však do ucha mi vlétl sytý mužný hlas
a rozkmital jak bubínky, tak srdce v řemeni
všech hybných součástí / by nechal na pospas
mě potom vlastním myšlenkám a jejich řinčení…
°
…pak vrátil se mi pohled jeho očí
s mnohými pocity chemických procesů i výbuchů
a s plátnem na pozadí temene, co vlastní scénář točí
mé tělo sedět sice zůstalo
však vlastní já letělo někam do vzduchu
monolog uvnitř křičel, řval / jen hlasivky si promlouvaly řečí pomalou…
°
…a najednou se i čas zastavil! / to otřel své rty o moje
A přitiskl. A ochutnal. A pak se vnořil hloub
Jak žíznivý, co míří dál než do zdroje
Jak odvážný, co nikdy neprohrál
A mně se rázem prohodil s podlahou hvězdný strop
a podlomila se mi kolena, i strnula jsem ve stoje
když jazykem mi ústa vroucně mapoval…
°
Všechny ty okamžiky stále se mi vrací
Se všemi prožitky i pocity v té zvláštní dané chvíli
Když objal si mě pro sebe, svou silou šněrovací
a oba oči zavřené jsme v hloubku ponořili…
Autor šuměnka, 13.03.2011
Přečteno 325x
Tipy 36
Poslední tipující: Jiná, labuť, NikitaNikaT., Špáďa, TetaKazi, Bona, Mbonita, Helena Lovecká, divoska_jaja, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V hloubku ponořili... tam to těch krásný skrytých krás... ST!***

13.03.2011 20:52:00 | NikitaNikaT.

vnoření
vplutí
vzedmutí...citů
bouře
vlnobití
nepodchytí mnohostěn proměn
citových hnutí
pnutí svalů v kráse
obestření
oblečení vzájemně do sebe
v touze
nevinnosti
naléhavosti
povídání
ochutnání blízkosti
koktejlu emocí
když za nocí sdílení
jen bůh ví...že jsem kus tebe
a ty ...mne..

13.03.2011 13:28:00 | Mbonita

ST. :-)

13.03.2011 12:25:00 | hatlapatla

…však do ucha mi vlétl sytý mužný hlas
a rozkmital jak bubínky, tak srdce v řemeni
všech hybných součástí / by nechal na pospas
mě potom vlastním myšlenkám a jejich řinčení…

Moc dobré....S.T.

13.03.2011 08:04:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí