Láska k němu

Láska k němu

Anotace: ...

Uvnitř mě mé srdce pláče,
i když pořád láskou skáče,
nakřaplou má skořápku,
ne všechno je tu v pořádku.

Snaží se vše vnitřně skrýt,
ale nemůže už naplno bít,
od shora dolů, pomalu praská,
způsobila to, zlomená láska.

Ale já ho chci čím dál víc,
nezastaví mě nikdy nic,
chci jen jeho, ne jiného kluka.

A i přes ta bolestná muka,
ho navždy v srdci budu mít
a neprospané noci o něm snít.
Autor H.I.L., 13.03.2011
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí