Milenka snů

Milenka snů

Anotace: ...

Dala jsem tělo
temnému stínu
Miloval vášnivě
i bez mého splínu...

Chtěl vůni
vrytou pod kůži
Sál ze mě horkost
a pohladil růží...

Řekl lásko
jsi dnes jen má
Tančím s tebou naposled
proč vůbec já?

Vášnivě sváděl
však odešel ráno
Zašeptal u dveří
bylo to dávno...

Hledám Tě...
Volám Tě...
proč mě nechal!
Miloval falešně
a teď by mě nedal...


...Milenku svých snů...
Autor Kett, 13.03.2011
Přečteno 419x
Tipy 21
Poslední tipující: Mraveneček, Amable seňor Marek, Jiná, Kars, Niky88, váhy, Bona, Verena, Nola77, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až budeš se mu zdát, on přije, nemusíš se bát
ST

14.03.2011 07:43:00 | Kars

Prostě krása....ST***

13.03.2011 17:47:00 | Bona

Jujda, líbí, moc ...

13.03.2011 17:25:00 | Verena

Parádní..ST!!!

13.03.2011 10:54:00 | Květka Š.

Vyjádření smyslnosti,citů tvým perem je nádherné.!!.

13.03.2011 10:50:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí