Tak kde jsi ?

Tak kde jsi ?

Anotace: No tak kde se touláš ?...

A křičím slova kde jsi ?
ve smutném příběhu žiju si.
Toužím,žízním po tvém objetí,
a čekám kdy láska na křídlech přiletí.
Kdy pohltí mě ten horký žár,
kdy spadne na zem deštivých perel pár.
Dychtím po tvých letmých dotecích,
uvězněná,opřená o jednu z těch klecích.
Neustále ve snu vidím tvoji tvář,
a já přemýšlím zda ten obraz není lhář.
Že prahnu po tom polibku,
a do srdce vtisknu chvíli toho požitku.
Tak kde je ti konec ?
kdo dá dohromady ten vzorec ?
Čekám, doufám, možná snad,
že přijdeš a budeš mě milovat...
Autor Kessi, 13.03.2011
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí