Srdce se k srdci tulí

Srdce se k srdci tulí

Anotace: ..spolu to je vždy lépe..

Srdce se k srdci tulí,
jedno,druhé bulí,
mají strach o lásku,
že změní svou docházku,
že méně hodin budou spolu,
láska jejich půjde dolů.

Však jedno,druhé dobře zná,
že ta srdce jsou jen svá!
Nikdy nikdo jiný nemá právo,
brát co je Bohem dáno!
Autor Désolé, 13.03.2011
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí