Svěží vítr

Svěží vítr

Anotace: Nová postava na jevišti života, který byl dlouhodobě odproštěn od poctivých emocí? Vítej :-) Nový příchozí! :)

Po dlouhé době mrtvých citů...
Po všech těch nocích, kdy se mi nemělo o kom zdát...
Po všech těch prázdných debatách o milovaných mužích...
(kdy mě nebavilo jen tak při večeru lhát)

Najednou do Jiráskova temna i Bachova tichého života
přišla návštěva, co probudila všechny smysly.
Rod mužský, životný. Číslo jednotné.
Byl to ztělesněný příslib.

Svěží vánek, co hladil po tváři. A mě zajímalo jeho jméno.
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať nově příchozí větrný vánek, přinese jen samá pozitiva :o)

13.03.2011 19:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí