Tisíc prázdných slov

Tisíc prázdných slov

Anotace: ...kéž bys nebyla tak daleko...

Tisíc rozdaných vět
z prázdných slov uprostřed
tisíc lichotivých frází
z mých úst si cestu razí

má upřímnost se kamsi ztrácí
jako měl bych s ženami už jen hrát si
nemůžu dál žít v citové chudobě
lichotit zas chci jen tobě

díky tobě mlčí moje ústa
a mému srdci popouští se uzda
já vím že i když budem tiše
probudím motýly v tvém břiše

přepni zpět z tlačítka OFF
věnuj mi pár hubokých slov
přibliž se mi na pár vteřin
já v naši lásku stále věřím…
Autor Matty09, 13.03.2011
Přečteno 398x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., V.N.Losinský, Giginka, Mraveneček, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Niky88, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NÁDHERA!Doufám, že má možnost si to přečíst ta osůbka, které je to určeno..

17.03.2011 03:41:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí