Nože mi řežou tupou tvář, ať nezbyde z ní vůbec nic

Nože mi řežou tupou tvář, ať nezbyde z ní vůbec nic

Anotace: tvá slova řežou jako nůž, bolí to a moc, chtěl já tě na pomoc- je konec-co už!?!

Nože mi řežou tupou tvář,
ať nezbyde z ní vůbec nic,
kdo chce hledat svatozář-
lásku, a nic víc!

Ostré nože krájí moje líce,
jen slzy zbydou pro dědice,
co chladné ruce má-
matka moje kostěná!

Šíp Amorův mi v srdce hodilas,
polibek sladký na tváři,
a když pak vedl sem k oltáři
tebe, vše si zkončilas.

Až zitra sama se probubis,
snad slzu malou uronis,
vzpomeneš kde asi jsem.
.
.
Víčka má zastřená,
zůstala jen kostra spálená,
již je mi lehká zem!
Autor Désolé, 14.03.2011
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Lamorte, Cataliina, Desir-ka, la loba, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fíha.. =) Dávam tip =)

15.03.2011 07:43:00 | Cataliina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí