BezNoc

BezNoc

Anotace: Asi moc čtu.

Už je to pár pátků,
co nevěřím na ušlechtilost lidských srdcí a lepší svítání.
Už je to pár měsíců,
co ztratila jsem naději, stříbrný záblesk kdesi nad obzorem.

Několik stovek stránek,
co přála jsem si být součástí těch příběhů.
Několik statisíců slov,
co přála jsem si i jiné konce než mi vnucovali.

Stovky nocí uplynulo,
co marně jsem tápala ve svých snech po tvé dlani.
Stovky mlhavých večerů,
co cítila jsem bezmoc při pohledu do těch tmavých očí.

Nekonečné minuty všedních dnů,
co mé myšlenky byly jinde než schránka mojí duše.
Nekonečné modlitby nevyslovené nahlas,
co měli uzdravit mé krvácející prsty pořezané o vlákna bílých pavučin.

A když zavřu oči před vstáváním,
přes všechen zmatek uvnitř mě nedosáhnu na jeho úsměv.
Autor Black Swan, 14.03.2011
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekonečné modlitby nevyslovené nahlas,
co měli uzdravit mé krvácející prsty pořezané o vlákna bílých pavučin.
......
Tak tohle bylo hodně sugestivní ...au...
......

Píšeš, smutně, labuti ... moc smutně ...Ve smutných verších je krása, ale duše z nich bolí ... Tak ať zase uvidíš to světlo, o kterém píšeš, že jsi ho ztratila ...

12.05.2011 07:47:00 | Bambulka

Zaprvé nečti moje bláboly, potom to takhle dopadá a za druhé bys nás taky jednou mohla poslechnout!

16.03.2011 20:20:00 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí