odešel si

odešel si

Anotace: moc pozdě na to litovat, moc pozdě na to milovat...

zoufale mi bije srdce
já už stejně nedýchám
odešel si, ani neví kam

vzal sis moje klidné spaní
daroval mi noční můry
já už dávnou nejsem ptáče ranní
a srdce bolí, bolí, bolí

pálí mě jizvy a bolí mě duše
mrzí mě, že nemám komu do klína složit ruce
mrzí mě, že štěstí si mi vzal
mrzí mě, že si zase sám
mrzí mě, že nemám čas
říct ti, že mi chybíš
mě ale už asi ujel vlak...
Autor Metal Lady, 14.03.2011
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: fijalka, Niky88, v.hercik, Bitter Beauty, Květka Š., CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí