Políbíš mě na ouško

Políbíš mě na ouško

Anotace: :-)

Podívá se mi do očí,
srdce ve mně poskočí.
Začne lásky píseň pět,
jak tomu nebylo mnoho let.

Políbí mně na ouško,
zašeptá: „Ty má beruško.“
Zachvěji po těle,
přitom je mi tak nesměle.

Dotkne se mé líce,
nebudu se znát více.
Zčervenám jako růže,
přítomností onoho muže.

Políbí mě do vlasů
jen tak pro krásu.
Pro krásu onoho dne,
že je nám to souzené.

Polibek něžný mi dá
a už nebudu to já.
Každá buňka v těle,
cítí se takové horko vřelé.

Po prvním milováním,
štěstí se už neubráním.
Andělská křídla dostanu
v nebi s ním zůstanu.
Autor Mil, 14.03.2011
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, NikitaNikaT., Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culíčku, však píšu v nebi s ním zůstanu.... :-)
No ale jestli spíš nenaberu směr do peklíčka....
Ještě, že je to takový jen výmisl. :-) Ale děkuji moc, rozesmálo mě to. :-)

14.03.2011 18:03:00 | Mil

Berušky přece létají do nebíčka Beruško:))

14.03.2011 17:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí