OPYLENÁ DO PRÁZDNOTY

OPYLENÁ DO PRÁZDNOTY

Anotace: ....

Kvadrant tvých lásek
neprobádaná místnost s hroty
prázdná slova bez samohlásek
bez pocitů zasunutá do prázdnoty

Miluješ býčí zápasy
Miluješ mužské ego nad samce
Miluješ ty svoje návnady
Miluješ sílu deště do tance

Bludiště tvých lásek
nahá před zrcadlem
díváš se sama sobě do očí
tak mladá jako čerstvý klásek
ostrá s žihadlem
bodneš
když do tvojí přízně správně nevkročí
bodneš
když za druhou odbočí

Miluješ vůni muže
Miluješ tu zpupnost a divokost
Miluješ když nosí ti růže
Miluješ tu zvířecí oddanost.

Křižovatka tvých lásek
ostré drápky a zoubky
předeš jako nejmilejší kotě
krásný líbezný hlásek
ale naježené chloupky
když chtěli tě pokřtít ve vodě

Jsi ďábel v ženském těle
Jsi Adamův had
Jsi tak krásná bez citů směle
Jsi přesně taková,co každý muž má rád

Milují na tobě tu tvoji drzost
Milují ten tvůj sexy pyl
Milují na tobě tu tvoji hrdost

Miluji tě!
ale někdo přede mnou už tě opylil
Autor ZILA78, 14.03.2011
Přečteno 381x
Tipy 26
Poslední tipující: šuměnka, Helena Lovecká, Danga, Niky88, Juan Francesco de Faro, zelená víla, zenge, hašlerka, hatlapatla, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi neotřelé!
já velmi oceňuji!
srdcervoucně vřele
city z nitra plují..

/ v mnohém jsem se dokonce našla :) /

16.03.2011 19:02:00 | šuměnka

sexy pyl .. to je dobrý :-)

16.03.2011 15:05:00 | Helena Lovecká

skvěle napsáno..

14.03.2011 21:22:00 | zelená víla

Nedotknutelně dotknutá... ST!***

14.03.2011 20:02:00 | NikitaNikaT.

Poslední řádek mi vyvolal úsměv.Šikula, pěkný:)

14.03.2011 17:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí