Padáš mi do očí

Padáš mi do očí

Anotace: Pětiminutová záležitost na celý život...

Pokažde když
padáš mi do očí,
padáš s vermocí
jež topí mě
v emocích
něžnějších
než první
sníh, než
Tvůj nesměle
znějící první
smích,

s úsměvem
jež v mých
očích krásnější
jest, než
v očích
ostatních

ačkoli nevěříš,
hvězdný prach
usazen v Tvé
řasy
mi prozradil,
že hvězdou
jsi

zářnější,
než tisíc Sluncí,

teplo tvé duše,
mlčky a netuše
mne nutí říct,
že roztál jsem
v tisíc slz
andělích,
které nikdy
nezaschnou.

chvíle, které
minou, neminou,
a tys' mou múzou
i ozvěnou, mého
štěstí, strhujíc
mé strastí lavinou,
té věčné slasti,
dávaje mi pocit
věčnosti v něžnosti,
která je přepychem
tvých dlaní,
v nichž tvé tváře
ukryty, snad
ani nevyslovím;
jak musí zářit,
když nacházíš se
v mých básních,
tak oslavujících
cit, který chovám
zas já, pošetilec,
ve svém srdci.
Autor Dyjem, 14.03.2011
Přečteno 445x
Tipy 8
Poslední tipující: efeeez, Maryje..., Mbonita, Emily Winnacott, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je nádherná.. a pravdivá.. a taky trochu zavátá hvězdným prachem, který občas v těch očích trochu štípe..

14.03.2011 22:11:00 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí