Dýchám málo a vzdychám moc

Dýchám málo a vzdychám moc

Anotace: .

Jsou to již dny
jsou to již léta
kdy v naší lásce
měl si právo veta

Červen mě studí
leden mě pálí
a ty jsi lásko
tam někde v dáli

Dýchám málo
a vzdychám moc
jak voják zraněný
co chraptí si o pomoc

Červánky mě nedojmou
slunce se mi nelíbí
to co dříve krásné bylo
se mi však dnes protiví

Zpěvák dnes špatně zpívá
píseň lásky plnou
já radši doleju si vína
rukou rozechvělou

Jsem kritik něčeho
co už dávno není
ale já stejně v pláči
dovolávám se pochopení

Ale já stejně v pláči
nemůžu uvěřit, že věci se mění...
Autor Kite.Kat, 14.03.2011
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Leedram, Gabrielle, Metal Lady, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:((Neplakej, jaro přinese novou energii a bude snad líp.

15.03.2011 07:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí