Když chci radu, mluvíš jen o sobě

Když chci radu, mluvíš jen o sobě

Anotace: A já nemám sílu na to, abych to ukončila. Protože tě potřebuju. Kdybych ti tohle řekla, šel bys pryč...to by mě zabilo. Raději zatnu zuby a budu tě poslouchat. Tak mluv, lásko.

Mám strach, krčím se v koutě.
Okolo stíny jsou a já roním slzy.
„Ač spěcháš, doženou tě.“
Uslyším ty hlasy, brzy.

Budou se smát s výsměšným podtónem.
Sledují mě klíčovou dírkou.
Čekají, až spadnu na zem,
může se to stát každičkou chvilkou.

Když chci tvou radu, mluvíš o sobě.
Nedivím se, už si zvykám.
Jsi takový, jak si lidé v téhle době
představují muže, jen já vzlykám.

Proč se nám tohle stalo?
Vždy jsem tu byla jen pro tebe.
Vím, že tohle je málo.
I že ty jsi teď štěstím bez sebe.

Mlčím a čekám, až domluvíš.
Osušíš moje slzy?
„Lásko, jestli pak odpustíš?“
Znám větu, co zazní brzy.

Chceš, abych byla němá.
Poslouchám tvé nářky celý den.
Jsem jako květina, co vodu nemá.
Usychám a sním si tenhle ten sen.

V tom snu jsme spolu,
ty posloucháš, co říkám.
Jen dva na vyhřátém molu.
Je to tak krásné, když tvé rty líbám.

Pak zazvoní budík.
To ty mluvíš zas.
Jen jeden pouhý mi unikne vzlyk.
Víš vůbec, jak zní můj hlas?
Autor Jiko, 14.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Prdelka10, H.I.L., la loba, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí