Parfém

Parfém

Anotace: ...působící na mě jako Opium...

Mžourajícíma očima
rozespale přivykám rannímu slunci.
Vlezlý chlad nového dne
mě pošimrá husí kůží
...zrovna v místech, kde polonahá
možná ještě spící
...už už čekám tvůj letmý dotek.

Do všech smyslů pronikne mi
vůně rána
vůně jara
vůně Tebe...
...smíchat je v jeden parfém,
pak vydrží mi léta...

A každé nepatrné vlhké zrnko
co ulpí mi na šíji
budu vnímat
jako pohlazení andělskými křídly.

A zesmutním v tu chvíli
kdy naposled ucítím Tě
ještě než mi z kůže vyprcháš
ještě než se rozplyneš
v posledním mém nádechu...
Autor zaba.zuzla, 15.03.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí