Neopětovaná ...

Neopětovaná ...

Anotace: ***- ...

*

Jsem tvůj ...
tak duši moji opatruj
a čerta na tom změní
tvé hloupé pobláznění

Čekáním uondám tě
a když poznáš moje klady
pošlu tě já zas k vodě
když dnes ti není rady ...

*

****/ bab je jako much ...
... tak proč ztrácet pro jednu čas a nervy,
když život nepočká ...


.

-------------------------------------------

.

Comment zde na Literu 13.3.2011 2:46


*
Autor HarryHH, 15.03.2011
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..páni...slova málem do pranice.. :-)))

16.03.2011 20:12:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí