Báseň o včerejšku

Báseň o včerejšku

Anotace: stalo se to včera 14.3 2011, ale je to jedno, protože to datum nikomu nic neřekne je to o tom, co jsem viděla v něčí tváři, co jsem cítila a co mi nedalo spát... je pozdě na to plakat, jen prosím měj mě rád...

stále cítím jak mě objímáš
ale bylo něco jiného ve tvých očích
něco jiného ve tvých snách

něco jiného ve tvém výrazu
který najednou zdál se tak vzdálený
moje, tvoje srdce, dva těžké kameny

něco jiného ve tvých dotycích
které najednou zdáli se tak chladné
moje, tvoje srdce chřadne a chřadne

něco jiného ve tvém myšlení
které najednou zdálo se tak zmatené
moje, tvoje srdce puklo a ne že né

něco jiného ve tvých očích
které najednou zdáli se tak zkalené
moje, tvoje srdce už dávno nejsou spojené

něco jiného ve tvém smíchu
který najednou zdál se tak neupřímný
moje, tvoje srdce a obě plné viny...
Autor Metal Lady, 15.03.2011
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí