Tanec mezi kapkami deště...

Tanec mezi kapkami deště...

Anotace: ...někdy potom, v létě

Letní obloha s mráčky
Za chvíli spustí déšť
Jak na rozpálenou zem
Tak na nás dva
Láskou rozdivočelá dvě liščátka

Teplé kapky deště
Budou padat na naše
Kožíšky i oblečení
Dokud celé nezprůhlední

Budeme se tisknout
A lepit k sobě kusy
Mokré látky, čvachtat
Bude nám v botách
Z téhle velké lásky

Doma pak jen ve
Spodním prádle se tulit
A teplý čaj pod peřinou pít
Bříšky se zahřívat, tiše snít
Autor JohnyD., 15.03.2011
Přečteno 489x
Tipy 10
Poslední tipující: dream in emptiness, Chancer, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, Javavia, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se budete krásně mít:-))

15.03.2011 22:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí