Máme čistý štít

Máme čistý štít

Anotace: Rozchod, nikdy nezapomenu.

Pohled do očí a ruka na tváři,
lásku naši vedeme k pohřebnímu oltáři.
Poslední polibek ještě cítím stále,
avšak mám srdce celé potrhané.

Nikdy nespatřit se znova,
nikdy neprohodit žádného slova.
Skončilo to z nenadání,
už nemáš o mě žádné stání.

Touto básní dávám ti poslední sbohem,
a naposledy říkám miluji tě.
smiřuji se se svým bolem,
a rozplétám naše společné nitě.

Snad štěstí najdeš nečekaně,
teď navždy pouštějí se naše dlaně.
vzpomínky zůstanou a občas neodolám touze o tobě snít,
ale můj drahý, teď máme oba čistý štít.
Autor Annie the wolf, 15.03.2011
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Metal Lady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí