Ve slovech

Ve slovech

Anotace: Báseň jenž jsem napsal pro moji přítelkyni. Byl k ní přiložen i dopis, jenž ale zveřejňovat nebudu. Jenom nevím proč mám pocit, že čím víc básní napíšu, tím jsou horší, že s každou další básní se zhoršuje jejich kvalita.

Sbírka: De amore et alia

Ve slovech mých
a s hlavou v oblacích,
chci vyznat Ti lásku
a strávit s Tebou čas na obláčku.

Smích Tvůj, jak hudba z Ráje zní,
a slzy Tvé, ne však smutku, na očích Ti tkví.
Za všechno co na světě je mi milé,
měnil za okamžiky, jen s tebou skvělé.

Ve slove Tvých, která často říkáš,
lásku mi dáváš a smutku se zříkáš.
Ve hvězdách jasných, za svitu Luny,
jenom spolu překonáme ty špatné vlny.

Na loďce čisté, na vlnách lásky,
neděláme si ze života vrásky.
Návzájem jsme si oporou,
a v nesnázích přispěcháme s podporou.

Rodiče za zády a v srdci Tebe,
Ty jsi pro mne modré z nebe.
Uvnitř lásku a na jazyku smích,
a ke štěstí už nepotřebuji líh.

Dávám ti málo, dáváš mi víc,
přemýšlím jak o lásce ti říct.
Ve všem chci ti vyjít vstříct,
snad osud nechá nás si cestu příst.
Autor Jiskroid, 15.03.2011
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí