Moc lásky.

Moc lásky.

Anotace: Láska je mocná čarodějka.

Chvěla se jako před popravou,
když oknem vpadla hvězdná noc,
já katu ručím svojí hlavou,
že čarovnou má láska moc.

Když sklouzne sukně na kolena,
s jídlem po lásce vzrůstá hlad,
jak klisna téměř odstrojená,
před hřebcem chtěla utíkat.

Stojí tu takřka polonahá,
zdobí mou strohou světnici
a já jsem na vrcholu blaha,
že mohu líbat světici.

Když přijde řada na košilku,
pak zazní její lstivý smích,
rozplyne se na tisíc trylků,
...vždyť smát se přece není hřích.

Vzdech rozlehl se nočním tichem,
polibek nás až spaloval,
pokoj už voněl lidským hříchem
jež nám sám Pánbůh schvaloval.

Nechvěj se zas jak před popravou,
za oknem zmírá hvězdná noc
a mně se zase honí hlavou,
jak čarovnou má láska moc.
Autor ota.pé, 15.03.2011
Přečteno 349x
Tipy 22
Poslední tipující: ota.pé, zenge, Bona, modrá..., danav, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Kars, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbezná a krásná:-)

15.03.2011 22:22:00 | CULIKATÁ

Erotika s láskou v ruce, nejkrásnější evoluce :-)

15.03.2011 21:40:00 | Kars

Jak bomba tiká...láska a erotika:-)

15.03.2011 21:21:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí