Je to den poslední

Je to den poslední

Anotace: ________________

Papírová kostka leží na stole,
dále tam leží prázdná krabička,
je to krabička od cigaret,
proč tam není aspoň jedna?

Jak přál bych si do sebe dostat jed,
v této těžké chvíli,
kdy jedinečná žena řekla "sbohem".

Už se nevrátí a já nemám ani minci,
abych si koupil kávu z automatu,
nemám vůbec nic.

Ztratil jsem část sebe,
kvůli Tobě, má lásko,
odešla jsi a navždy
ocitám se sám.

Zapomněl jsem na zbraň,
co leží na židli,
jak lehké by bylo,
použít ji.

Když učiním, uleví se mi.


/Tak hlavou proletí kulka a je to den poslední/
Autor come-past, 15.03.2011
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí