Máváš

Máváš

Anotace: Večerní nuda:)

Máváš, andělskými křídly.
Soustředěná

Máváš, za léta tak zřídly.
Podvedená

Máváš, nevěříš že příjdu.
Poučená

Máváš, však jednou já vyjdu.
Vyřízená

Máváš, ušpiněná kráska.
Máváš, byť perutí praská.

Máváš
Autor Wiiolis, 15.03.2011
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí