Laň a lovec

Laň a lovec

Anotace: :)

Laň a lovec

Vidíš ty oči? Číhající pod rouškou strachu?
Vidíš ty obavy? Skryty pod vrstvou prachu?

Sleduješ kořist, jak trhá trsy trávy,
slzy padající těžce, jako kapky lávy.

Ty jako lovec bez zbraně, vypadáš více bezbranně.
Lekneš se lehčeji než laň, na důkaz smíru, nastavíš svou dlaň.

Laň lehce přičichne k tvé dlani, ty směle, přitiskneš ji na ni.
Srst hebká, jak chmýří, jak lekce se tihle dva smíří.

Tvé prsty, proplétající se srstí, teď laň lovce svírá v pěsti.
Všechno v té dlani, všechno patří lani. Vše co svírá v pěsti, nazývá se štěstí.

Laň očima jeho pozorujíce, jak zardějí se jeho líce.
Lovec zvedne se, odhazuje plášť, krčí se k zemi, odhazuje zášť.
Autor May Bee, 16.03.2011
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, CULIKATÁ, Gabrielle, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí