Ztracená v uličkách pocitů a přání,

Ztracená v uličkách pocitů a přání,

Anotace: co víc k nadpisu dodávat?

Ty se mě svými rty něžně dotýkáš,
jen Ty mi poctivě nasloucháš,
jen Ty dokážeš mi rozumět,
věci pamatuješ si nazpaměť.
Ztracená v uličkách pocitů a přání,
zcela nepochopena v lidském kolísání,
toužím pohladit blízkostí co hřeje,
říkat si pořád ještě je tu i naděje.
Pláč bortí slzy přes mou tvář,
z Tebe se stal můj lichvář,
chtěla bych vrátit čas
a udělat to jinak zas!
Krásné chvilky jsme zažili,
nevím o co se vlastně snažili.
O sen nebo lež naší?
Co by bylo snažší?
Chtěla jsem žít s nadějí
a třeba i s Tebou potají....
Autor Labanda, 16.03.2011
Přečteno 290x
Tipy 15
Poslední tipující: Pythonissa__, René Vulkán, pulita alma, Giginka, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc!!
SssssST! :P

07.04.2011 09:22:00 | Pythonissa__

pocitové obrazy, hezká celkově.
možná bych se zamyslel, jestli by nebylo někdy lepší ustoupit od rýmování AA,BB...

19.03.2011 21:14:00 | René Vulkán

Naděje přichází sama
s nápisem nepozvána
vždy do posledních chvil žije
dokud naše srdce bije.
Jani, už voní jaro a jistě na Tebe z pozarohu už čeká něco hezkého a nového.Ucul se na mě, honém:)

16.03.2011 15:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí