Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ...

Ty mnohocípé krásky,
co zbavují nás každé vrásky
a když padají z dolů z nebe,
mám jedno přání - a to Tebe.

Vím, že se to splnit nedá,
jako kamarádku chceš mě mít,
mé srdce si teď náplast hledá,
chtělo by zas nově žít.

Vzpamatovat se však musí,
každý bolest jednou zkusí,
ať už z lásky nebo ztráty.

Nic se nikdy nedá vrátit,
co se stalo, to se stalo,
dělali jsme, co se dalo…
Autor H.I.L., 16.03.2011
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Prdelka10, Marcone, CULIKATÁ, hubape, Barpob
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí