PROČ ???

PROČ ???

Anotace: nikdy by mě nenapadlo,že se tohle stane právě mě... NIKDY už NECHCI a NEBUDU věřit

Už nelituju,že jsem vás ztratila
Nejlepší kamarádka mi plány zhatila
Učím se bez vás dvou žít
Trošku štestí v životě bych chtěla mít
Byl si můj kluk a ty ta nejlepší kamarádka
Bolela mě každá hádka
Já se vám se vším svěřovala a tolik vám věřila
Všechny společný sny a plány jsem pohřbila
Nechci už se ohlížet za minulostí
Chci aby odplula s věčnou lehkostí
Připadám si tak strašně bezmocná
Srdce mám na dvakrát zlomené a jsem z vaší zrady nemocná
Autor lostris, 16.03.2011
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí