PROČ 2 ???

PROČ 2 ???

Anotace: nevím jak spolu můžete bejt štastný když vás spojuje takový zlo

Je mi smutno když jdu spát
Nemám chuť se smát
Tvá láska mě vždycky držela nad vodou
Teď mám pocit,že bloudím pod vodou
Chci utéct pryč z toho začarovaného kruhu
Podejte mi ruku a já půjdu
Vím,že chyba byla na mé i na Tvé straně
Ale tolik bolí,když se tohle stane
Nevím kdy budu moct zase věřit
Nevím za jak dlouho se někomu budu chtít svěřit
Autor lostris, 16.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: pozorovatel, CULIKATÁ, Prdelka10
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj, ono to príde... v ten správny čas...

30.03.2012 10:24:43 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí