zbývaly

zbývaly

Anotace: ... zase dotyky ...

.
už jsem spal
možná napůl
a pod kapkami
jen tak trochu
veršoval

a byla krásná

dokonalá slova
hned přicházela
až z podvědomí
doběla skvělá

a pod závojem
jiná se bila
tak nerada
usínaná

a tak krásná

a já v nich miloval
s náručí do rána
a přitom hned
tvá zapomínal
všechna slova
pod fontánou
objímaná

jak byla ta jiná krásná

tak proč jména
poztrácená
po cestě
šeptáš znova
slepá v mapě
a celá něžná
hadovi posté
tady čekám
.
Autor a_tao, 17.03.2011
Přečteno 317x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, CULIKATÁ, Tamara, labuť, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí