Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: ...a moc

Asi tak jak květině slunce
Taky se ji bez něho žít nechce
A fotosyntézu bez paprsků
Tvořit přeci nelze

Jen ty dokážeš na mé tváři
Vykouzlit úsměv lehce
Při pohledu do tvých očí
Srdce skáče mi radostí

Na tenkém ledě špatně
Se přeci tančí
Ale my máme pevný základ
Takže můžeme vesele skotačit

Těším se až bud
Svačit tvé rty
A po zádech hladit
Tě svými prsty
Autor JohnyD., 17.03.2011
Přečteno 625x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, dream in emptiness, Chancer, Jiná, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí