Všude kam se podívám...

Všude kam se podívám...

Anotace: Už ani nevím co psát do anotací. Budu rád když si to přečtete.

Všude kam se podívám vidím Tebe,
však samota mne tiše zebe
Už neuleháváš na mé posteli,
ani se nechoulíš v mém objetí.
Proč pravá láska vyžaduje takové oběti?
Mám se Tě vzdát, abych dokázal, že miluji Tě,
však Tvá láska prchá hbitě
a v Tvém srdci již dávno místa nemá,
Tvé srdce je bez citu, duše němá,
když ptám se co cítíš ke mě.
Když v objetí Tě sevřu jemně,
v Tvých očích už není žádný lesk,
tančí v nich jen smutek, stesk...
Autor Azazen, 17.03.2011
Přečteno 614x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, dream in emptiness, Princezna.Smutněnka, CULIKATÁ, Marcone, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásná, snad proto, že něco podobného jsem nedávno prožila.. sílu tobě, básníku =))

20.03.2011 21:03:00 | dream in emptiness

utápět se ve stoletém bolu....je jako opíjet se do bezvědomí a křičet...

17.03.2011 13:59:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí