Sluneční..

Sluneční..

Anotace: .. růže

Na Slunci stín není stejný
jako je na Zemi
pták Ohnivák viděn s hejny
nebyl, jen s koulemi

hvězd, vážou orbit bezpočet
ve snech ke kroužení
proč nespím, když spím? vem to čert
ať nepřekoření

spěch noci ohnivou vůni
slunečních růží - skvrn
dvou křídel blány prosluní
nejedna vpíchne trn

jenž stín propálí, ať Slunci
vyzná své lásky cit
ponechat sen evoluci
lze.. sny vztah umí ctít
Autor Petbab, 17.03.2011
Přečteno 301x
Tipy 17
Poslední tipující: Kars, PIPSQUEAK, Doradan, šuměnka, la loba, Danga, Mbonita, ZILA78, Květka Š., Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sluneční růže
je každá piha na nose
to ozdobení kůže
na nejjemnějším podnose :)

báseň přenádherná!

18.03.2011 18:42:00 | šuměnka

díky, chápu Tě, vždyť jsem ji měnil, rozumím :)

17.03.2011 16:13:00 | Petbab

zase nevím o čem, ale přesto je to za ST

17.03.2011 16:08:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí