Přelude...

Přelude...

Anotace: Zařazení do kategorie to vystihuje. Více dodat netřeba.

Spadla jsem...
a ta spousta krve,
nevyděsila mě prve,
jako výraz tvojí tváře,
ten mě dusí, ten mě páře...

Vstala jsem a šla dál,
lehký větřík líně vál,
poslední sníh teskně tál,
a ty jsi, nedaleko stál...

Klopítla jsem,
neudělal jsi nic,
přestože jsem,
nechtěla víc,
než něžné objetí,
ale ty o citech,
nemáš žádné ponětí...
Autor terezkys, 17.03.2011
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: mauvais-ange, Ziky, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"jako výraz tvojí tváře,
ten mě dusí, ten mě páře..."
Dobré!

17.03.2011 22:14:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí