Láska s chutí pastisu

Láska s chutí pastisu

Anotace: .....................

Spojená srdce,navzájem si patřící,
Vytváří ráj a není jen snem,
tvá kůže voní mi lékořicí,
či snad anýzem?

Filosof jakýsi,
řekl kdysi,
že neexistuje dokonalost.

Nebyla to hloupost.

On......
vlastně ani nelhal,
protože tě neznal.

Proč vše má svůj konec?
Proč ne jen začátek,
a potom průběh,a žádný zvonec,
snad jen,,přetočit nazpátek...

Jako matematik,
co sčítá,násobí dělí,
vzdávám ti hold můj anděli!
skládám k sobě ta správná slova,
by za rovnítkem vycházelo,stále znova........
..........

Ta rovnice dnes už neplatí.

Jen čelo se při vzpomínce zkrabatí.
Do tváře vloudí se bezmocný výraz,
mrtvé srdce s prázdnou duší,
tančí nejsmutnější waltz.
Ze vzpomínek úzkost a chuť na pastis.
V prázdné mysli jen hnízdo krys,
co hryzajíc vydávají jedinný tón.

Jsem žijící Filemon,
co navždy ztratil svou Baucis.
Autor Marcone, 18.03.2011
Přečteno 362x
Tipy 24
Poslední tipující: Dreamy, H.I.L., NikitaNikaT., Peaceter, Niky88, James Libustka, Kite.Kat, Charibeja, teniska, Helena Lovecká, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se ztrácí, ale aj navrací... čas všecko ukáže...

19.03.2011 21:26:00 | NikitaNikaT.

no, život jde dál .. bez počátku i bez konce

18.03.2011 11:02:00 | Helena Lovecká

Nádhera na entou :-)))

18.03.2011 07:42:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí